dijous, 28 de maig de 2015

ILP habitatge

Benvolguts/des amics de la ILP habitatge,

en primer lloc, volem agrair-vos a totes el gran esforç fet des del mes de desembre per a la recollida de signatures i les darreres setmanes en la campanya d'"escraches" per les eleccions municipals.
No només hem superat les 50.000 signaures necessàries perquè la ILP sigui tramitada, sinó que gairebé les hem triplicat!
ÉS UN ÈXIT DE TOTS I TOTES i cal felicitar-nos i agrair a totes les persones que heu col·laborat i heu fet possible que aquesta ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica.
A partir d'ara, comença la tramitació de la ILP al Parlament. L'institut d'estadística (IDESCAT) ja ha fet el recompte i ha validat les signatures necessàries perquè avanci el tràmit. Aquest dijous farem l'entrada simbòlica de la ILP al Parlament fent públic el nombre del total de firmes recollides.
US CONVOQUEM A TOTES a acompanyar-nos per fer una FOTOGRAFIA de col·laboradors i entitats adherides a la ILP HABITATGE. Podeu venri cada un amb els símbols destintius de la vostra entitat (samarreta, banderola, etc.).
  • Dia: 28 de maig.
  • Hora: 11h.
  • Lloc: Entrada del Parlament (Parc de la Ciutadella).

Allà farem una Roda de Premsa i entrarem les signatures al Parlament. A més, aquest dijous iniciarem el COMPTADOR DE LA VERGONYA a la portada del web www.ilhabitatge.cat. Amb aquest comptador online anirem sumant els 43 desnonaments i 443 talls de subministrament que es produeixen cada dia que passa des de que la ILP està al Parlament i podria aprovar-se.
El dijous volem que sigui un dia festiu i ens agradaria molt comptar amb la vostra presència,
Us hi esperem!!
#AlJunyEsPot