dimecres, 1 d’octubre de 2014

Dinar per la LlibertatJa fa un any que la campana LLIBERTAT es va presentar públicament en un acte comarcal durant la tarda del 5 d'octubre. Tots duem i durem el record d'aquella jornada unitària, gastronòmica, festiva i participativa, on van ser-hi presents tots els pobles de la Garrotxa amb ganes de mostrar al món que, quan l'objectiu és clar, no hi ha qui ho aturi el procés. Enguany volem celebrar el seu primer aniversari i volem recordar el lema del 4 barres i una estrella : "no cal fer res d'extraordinari, l'extraordinari és fer-ho junts" i és que només junts aconseguirem que la LLIBERTAT arribi finalment al nostre poble.
l'ANC de la Garrotxa, ha organitzat un dinar el dia 12 d'octubre a l'aparcament del recinte firal (en cas de pluja dinarem a dins). A les 12 del migdia hi haurà l'actuació d'en Pep Puigdemont i a 2/4 de 2 el dinar que consistirà en amanida, fesols amb botifarra, postres, pa, aigua i vi. Després de dinar rifarem SISIs, estelades, pancartes, etc... entre els assitents. 
Tothom hi és convidat. Venda de tiquets a cada Territorial i a Olot al bar Ateneu els dies 2, 3, 6, 7, i 8 d'octubre de 6 a 8 del vespre. Preu: 12€ (els 2€ són per finançar la campanya d'ara és l'hora)  


Us hi esperem a tots!!