dijous, 19 de setembre de 2013

LA CAMPANA LLIBERTAT JA TÉ FINANÇAMENT

867 mecenes han aportat 12.270€ per a finançar-la

Quan encara estem paint el gran èxit de la Via Catalana en el qual l'ANC Garrotxa va participar activament i intensament ja tenim una altra bona notícia d’aquesta organització cívica.  Dimarts, dia 17, a les dotze del migdia, finalitzava a Verkami (projectes de micromecenatge) el termini per aconseguir el finançament de la campana Llibertat. I es va aconseguir amb escreix. Un total de 494 aportacions de particulars, entitats, empreses i administracions han fet possible arribar als 7.490 Euros recaptats, molt per sobre dels 6.500 necessaris. A tot això cal afegir 4.780 euros més que corresponen als apadrinaments que es van fer en metàl·lic gràcies a les llibreries i quioscs del centre de la ciutat que han col·laborat en el projecte i la parada que l'ANC Garrotxa tenia a la Plaça Rector Ferrer. En total 12.270€ euros i 867 noms al jou de la campana.Els diners recollits aniran destinats a cobrir les despeses de realització i promoció del projecte així com per ajudar a la gran festa per la independència, 4 barres i 1 estrella que ja està en la seva darrera fase de preparació.

El primer toc de la campana Llibertat es farà dins els actes d’aquesta gran celebració, el proper dissabte 5 d’octubre, i que comptarà amb la representació de tots els municipis de la Garrotxa. Hores d’ara ja es poden veure a totes les poblacions les pancartes que promocionen l’acte.

Tot apunta que serà un acte multitudinari amb música, gegants, degustacions, actuacions i que inclourà la presentació d’aquesta campana que vol representar l’anhel del poble català per poder decidir el seu futur.

L’ANC té previst, properament, presentar la programació de la festa que es podrà realitzar, tal i com indica el lema de la festa, gràcies a la participació d’un munt d’entitats, persones, empreses i administracions de tota la comarca, de manera desinteressada i amb l’objectiu de fer-ho junts, junts per la independència.

L’ANC, en el seu comunicat, agraeix el suport de totes les persones que han apadrinat la campana però també de totes aquelles que faran possible que es presenti en un ambient festiu i divertit i convida a tothom a sortir al carrer i, una vegada més, demostrar que som molts i ben avinguts, per aconseguir l’objectiu de fer un país més gran, més lliure i més just.