dimarts, 4 de juny de 2013

L'ANC Garrotxa presenta "Quatre barres i una estrella", una gran festa independentista que es farà a Olot

Aquest és el títol de la gran festa independentista que des de l’ANC Garrotxa tenim la intenció d’organitzar la tarda i nit de dissabte 5 d’octubre. Volem que sigui una activitat de la Garrotxa, feta per la gent de la Garrotxa. I per aquest motiu ens cal implicar-hi i comptar amb el major nombre d’entitats i particulars de la nostra comarca. Tothom hi ha de tenir cabuda.

La finalitat d’aquesta gran activitat és la de treballar des de la vessant lúdica, popular i participativa, el procés d’independència de Catalunya. Ens agradaria moltíssim podervos explicar la nostra idea i comptar amb la col∙laboració de tothom per fer una veritable festa amb la participació i representació de tots els municipis de la Garrotxa. És per això que convidem a tots els garrotxins el proper divendres 7 de juny, a les 8 del vespre a la sala Núria d’Olot.

Per qüestions logístiques, les persones o entitats que hi vulguin assistir o bé tinguin la intenció de col∙laborar, però no podran venir, agrairíem que omplissin el formulari que trobaran a www.ANCgarrotxa.cat